Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

Chcete být součástí legendárního závodu? ČEZ Jizerská 50 hledá dobrovolníky

Chcete být součástí legendárního závodu? ČEZ Jizerská 50 hledá dobrovolníky
foto: ČEZ Jizerská 50

ČEZ Ski Tour | 04.01.2023 | přečteno: 1462×

Víte, že na závody Padesátky pravidelně jezdí více než 1 000 závodníků ze zahraničí? Právě proto nyní hledáme na dobrovolnické pozice především pomocníky, kteří se domluví anglicky nebo německy. Stačí rozumět, nebát se odpovědět a můžete být součástí týmu, který tvoří speciální atmosféru ČEZ Jizerské 50 v termínu 9.-12. února 2023.

Kromě domácích závodníků se ČEZ Jizerské 50 účastní i zahraniční běžkaři. Na startovních listinách se letos objeví závodníci z Německa, Norska, Švédska, Finska, Itálie, sousedního Polska a Slovenska, ale také zástupce Kanady, Austrálie nebo třeba Mexika a Japonska.

Vzhledem k této národnostní rozmanitosti sháníme do týmu jazykově vybavené dobrovolníky. Nemusíte mít státnici z cizího jazyka, úplně stačí, když budete rozumět a nebudete se bát odpovědět. Čekají na vás pozice informátorů a obsluhy prostor pro elitní závodníky!

Máte chuť být součástí týmu organizátorů 56. ročníku ČEZ Jizerské 50 a máte čas v termínu 9.-12. února 2023? Stačí pouze vyplnit online formulář a my se vám ozveme! Nejvíce si závod užijete, pokud se zúčastníte všech 4 dní, ale není to podmínkou.

Nemluvíte cizím jazykem? Nevadí, ale již vás zapíšeme pouze na náhradnickou listinu.

Pro více informací se podívejte do sekce k dobrovolnickému programu. POJĎTE DO TOHO S NÁMI!

Komentáře (Celkem 0)

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední

skitour žena 04.01.2023 09:48:23

Víte, že na závody Padesátky pravidelně jezdí více než 1 000 závodníků ze zahraničí? Právě proto nyní hledáme na dobrovolnické pozice především pomocníky, kteří se domluví anglicky nebo německy. Stačí rozumět, nebát se odpovědět a můžete být součástí týmu, který tvoří speciální atmosféru ČEZ Jizerské 50 v termínu 9.-12. února 2023.
Odkaz na článek

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.