Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

Jizerská 50 2022 nabídne slevu 50 % na startovné pro registrované na letošní ročník

Jizerská 50 2022 nabídne slevu 50 % na startovné pro registrované na letošní ročník
foto: ČEZ Jizerská 50

ČEZ Ski Tour | 10.04.2021 | přečteno: 5463×

Poslední rok byl pro všechny náročný. Bohužel zasáhl i Jizerskou 50, kterou jsme se pro vás i přes všechny překážky snažili připravit. Závod v jeho tradiční podobě se pro hobíky sice neuskutečnil, ale poprvé v životě jsme se postavili před výzvu jménem virtuální závod. Nakonec se aktivně zapojilo 2 671 závodníků ve 28 zemích světa.

Ale i nám scházela atmosféra, kterou tak dobře známe z bedřichovského stadionu, když se tam všichni setkáme. Dělali jsme maximum pro to, abychom alespoň nějakou cestou poděkovali všem, kteří s námi Jizerskou 50 tvoříte, a kteří jste se na 54. ročník zaregistrovali.

Uvědomujeme si, že stejně jako náš závod, i řadu z vás zasáhla epidemie covidu-19 osobně či pracovně. Vážíme si toho, že jste se i v nejisté situaci chtěli postavit na start, a tak jsme udělali vše pro to, abychom vám mohli nabídnout následující výhodu. Jak jsme již dříve informovali, zaplacené startovné ani nepokrylo náklady na přípravu letošního závodu pro „hobíky”.

Každoročně s velkým časovým předstihem objednáváme medaile, startovní čísla a další nezbytný materiál pro pořádání závodu, jehož zajištění nebylo možné odložit. V průběhu více než půlročních příprav jsme odhadovali vývoj epidemické situace, a podle toho jsme připravili řadu variant závodu.

Vždy pro nás bylo prioritou závod uspořádat a splnit tak náš závazek vůči vám, závodníkům, fanouškům, partnerům i vůči historii závodu, a to i za cenu jistých omezení daných nutnými bezpečnostními opatřeními. Proto jsme přišli například s návrhy pro oddělený start a cíl, starty po menších skupinách či devítidenní variantu s postupnými starty, jako to realizoval například Vasaloppet. Příprava každé varianty stála mnoho času a úsilí. Nakonec nám nezbylo než pořádat odděleně elitní závod a virtuální verzi pro amatérské běžkaře.

Přestože je dle obchodních podmínek startovné nevratné, díky velké vstřícnosti a podpoře všech partnerů ČEZ Jizerské 50 a veřejné správy, máme velkou radost, že si můžeme dovolit vám nabídnout slevu ve výši 50 % na startovné pro 55. ročník závodu, který se uskuteční ve dnech 11.–13. února 2022. Díky tomu sice už nyní víme, že bude příští ročník pro nás finančně mnohem náročnější, přesto vám chceme vyjít vstříc a považujeme za férové nabídnout vám maximální možnou slevu. Jakým způsobem registrovaní závodníci 54. ročníku slevu dostanou a jak ji uplatní? Veškeré důležité informace naleznete ZDE.

Zároveň budou mít možnost svou částku, která odpovídá slevě, přenechat organizátorům pro ročník 2022. 10 % z této částky poputuje na charitu a některý z příběhů, které budeme společně s Nadací dobré vůle sledovat a podporovat v roce 2022.

Věříme, že závodníci neztratili chuť se účastnit. Děkujeme, že s námi letošní ročník absolvovali a děkujeme také našim partnerům, kteří nás v této nelehké sezoně velkoryse podpořili. Partneři, kteří v tom jeli s námi až do konce, jsou Skupina ČEZ, T-Mobile, Benzina ORLEN, Hervis, Volkswagen Užitkové vozy, Pojišťovna VZP a.s., Národní sportovní agentura, SLČR, Liberecký kraj, CzechTourism, Generali Investments, Swix, Enervit, DB Schenker, Česká mincovna, Moravskoslezský kraj, Rituals, Jablonec nad Nisou, Česká televize, KAMA, ČRo Radiožurnál a další.

Komentáře (Celkem 0)

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední

skitour žena 10.04.2021 10:32:37

Poslední rok byl pro všechny náročný. Bohužel zasáhl i Jizerskou 50, kterou jsme se pro vás i přes všechny překážky snažili připravit. Závod v jeho tradiční podobě se pro hobíky sice neuskutečnil, ale poprvé v životě jsme se postavili před výzvu jménem virtuální závod. Nakonec se aktivně zapojilo 2 671 závodníků ve 28 zemích světa.
Odkaz na článek

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.