Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

Trénink

Články

SPECIÁL: Tréninkové plány pro tři výkonnostní úrovně běžců na lyžích
01.12.2017 | behej.com

Jak trénovat na běžkách dle tepové frekvence? Zde jsou tři tréninkové plány podle tréninkové úrovně doplněné kalendářem závodů v nadcházející sezoně a rozborem nejznámějšího domácího laufu Jizerské 50.

Přečteno: 12881× Komentáře: 0   

Připravte se na Jizerskou padesátku bez sněhu
26.12.2015 | Josef Smetana

Sezona běžeckého lyžování je pro elitní závodníky v plném proudu. Hobby běžkaři mají díky „odložené“ zimě stále ještě možnost zapracovat na své kondici. Jedním z důvodů oblíbenosti běžeckého lyžování je možnost velice pestré přípravy na samotné lyžování. Co ještě zlepšit před příchodem prvního sněhu?

Přečteno: 12231× Komentáře: 0   

Tři dny, tři závody a řada reprezentantů v akci
26.08.2015 | Svaz lyžařů ČR

V pátek večer sváděla souboje na kolečkových lyžích téměř padesátka závodníků ve Vimperku, v sobotu brázdilo silnici mezi Krušlovem a Vacovicemi necelých osmdesát sportovců včetně nejmladších žákovských kategoriích jedoucích na in-line bruslích, a v neděli se běhalo v lyžařském areálu na Zadově, kam zavítalo více než sto účastníků od malých benjamínků až po dospělé. Na startu všech tří závodů nechyběli ani čeští reprezentanti v běhu na lyžích – od dorosteneckých po seniorské kategorie.

Přečteno: 9438× Komentáře: 0   

Všechny články