Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

ČEZ Jizerská 50 spouští registrace, rozrůstá se o závodní den i nový závod

ČEZ Jizerská 50 spouští registrace, rozrůstá se o závodní den i nový závod
foto: ČEZ Jizerská 50

ČEZ Ski Tour | 05.09.2022 | přečteno: 2254×

Registrace na 56. ČEZ Jizerskou 50 se rozběhly! Závodníci si mohou začít vybírat z tras, které jsou určené pro hobby i zkušené běžkaře. První vlna registrací nabízí startovné za nejvýhodnější cenu, a to až do 31. října. Novinek je pro nastávající ročník hned několik. Mezi nimi například jeden závodní den navíc, nový závod i nová partnerství, které ocení především závodníci. 56. ČEZ Jizerská 50 se uskuteční v termínu 9. až 12. února 2023. Registrujte se právě teď!

Letos mají závodníci možnost pořídit si startovné nejvýhodněji až do 31. 10. 2022. Nejlevnější startovné na hlavní závod vyjde na 2 120 Kč. Online registrace bude možné provádět do 29. ledna 2023. Na místě bude možnost registrace s ohledem na kapacitu závodů. Již samozřejmostí je díky Pojišťovně VZP, a. s., pojištění vrácení startovného v případě nedostatku sněhu, a to až do výše 1 470 Kč.

Do 56. ročníku ČEZ Jizerské 50 vstupují společně na pozici platebního partnera ČSOB a Mastercard. Díky této nové spolupráci závodníci výrazně ušetří. Pokud účastník zaplatí startovné kartou Mastercard od ČSOB v období od spuštění registrací 1. 9. 2022 do 31. 10. 2022, čeká ho sleva ve výši 50 %. Slevu lze na jednu platební kartu čerpat i na více startovných, a to až do maximální výše slevy 1 060 Kč. Těm, kteří kartu Mastercard od ČSOB zatím nemají, stačí jednoduše a rychle sjednat účet u ČSOB a získat tak nejen slevu na startovné, ale jako bonus i dalších 2 000 Kč na nově založený účet.

„Nové spolupráce, která přináší konkrétní výhody pro naše závodníky, si nesmírně vážíme. Jsme rádi, že díky novému partnerství s ČSOB a Mastercard můžeme závodníkům nabídnout výhodnější startovné a zajistit, že i nadále bude Jizerská 50 nejen místem sportovních výzev, ale také místem setkávání, společných zážitků a nezapomenutelných chvil. A ČSOB s Mastercard nám toto pomáhají realizovat, za což velmi děkujeme,“ říká ke spolupráci David Douša z agentury Raul.

Další novinkou 56. ročníku legendárního závodu je jeden závodní den navíc. Bedřichovský areál ožije už ve čtvrtek 9. února 2023. Ten si užijí především milovníci volné techniky. Mohou se těšit na Volkswagen Bedřichovskou 30 a nově i na ČSOB Jizerskou 17.

Páteční dopoledne bude tradičně patřit dětem, na které čeká Mini Jizerská Pojišťovny VZP. Zbytek dne přinese divácky velmi atraktivní program. Nejdříve na trasu vyrazí štafety pod záštitou prémiového partnera T-Mobile, jejichž členové jsou kolegové z firem, přátelé, ale také významné osobnosti sportu, kultury či veřejného života.

Závěr dne pak přinese nejvíce adrenalinu. Přímo v srdci nasvíceného stadionu v Bedřichově se představí světová běžecká špička v atraktivním ORLEN Benzina Sprintu. Rychlého závodu se již v minulosti zúčastnily hvězdy běžeckého lyžování, jako například olympijský vítěz Petter Northug nebo Švéd s českými kořeny Max Novak.

První víkendový den přinese dva kratší, ale velmi oblíbené závody. Jako první do stopy vyrazí závodníci na Jizerskou 25 a hned po nich ti, kteří se rozhodnou upřednostnit rodinný závod ČT Jizerská 10. Díky časovému oddělení těchto stále oblíbenějších závodů získají závodníci více prostoru jak na trati, tak i v zázemí na Bedřichově. Vyvrcholení svátku klasického lyžování bude závodníky čekat tradičně v neděli, kdy se tisíce hobby běžců a stovky profesionálů sejdou na trati legendárního závodu ČEZ Jizerská 50. Chybět nebude ani nabitý doprovodný program v průběhu celého víkendu. Těšte se na koncerty, slavnostní zahájení i program pro rodiny s dětmi.

Poslední, 55. ČEZ Jizerská 50 zaznamenala rekordní počet závodníků. Ukázalo se, že sportovci jsou po nežádoucí pauze hladoví po zážitcích i závodění. Organizátoři závodu jsou připraveni jejich očekávání opět zcela naplnit. Registrace jsou spuštěny na www.jiz50.cz.

Komentáře (Celkem 0)

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední

skitour žena 05.09.2022 14:27:39

Registrace na 56. ČEZ Jizerskou 50 se rozběhly! Závodníci si mohou začít vybírat z tras, které jsou určené pro hobby i zkušené běžkaře. První vlna registrací nabízí startovné za nejvýhodnější cenu, a to až do 31. října. Novinek je pro nastávající ročník hned několik. Mezi nimi například jeden závodní den navíc, nový závod i nová partnerství, které ocení především závodníci. 56. ČEZ Jizerská 50 se uskuteční v termínu 9. až 12. února 2023. Registrujte se právě teď!
Odkaz na článek

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.