Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

Prolog Stopy pro život přeložen na 17. leden

tisková zpráva | 17.12.2015 | přečteno: 7266×

Kvůli nedostatku přírodního sněhu po celé České republice je Prolog ČUS Stopa pro život Vysočina Arena přeložen z 27. 12.2015 na nový termín 17.1.2016.

Dlouhodobé, na prosinec nebývale vysoké teploty nad nulou spolu s občasnými dešti znemožnily přípravu běžkařské tratě, která je v tuto chvíli zcela bez sněhové pokrývky. Protože ani noční teploty nedosahují na horách mínusových hodnot, a dlouhodobá předpověď počasí slibuje na Vánoce jaro, nemohou si pořadatelé z Nového Města na Moravě pomoci ani záložní alternativou s výrobou umělého sněhu. Organizátoři seriálu proto museli úvodní prosincovou novinku 6. ročníku série běžeckého lyžování Stopa pro život posunout na leden.

„Je nám líto, že se Prolog neuskuteční hned po Vánocích, jak jsme plánovali, ale na druhé straně jsme rádi, že se podařilo v nabitém kalendáři zimních akcí Areny najít nový volný termín pro jeho uskutečnění. I v Novém Městě se teploty stále drží nad nulou a v dalších dnech se má ještě více oteplit. Tato kritická situace nás bohužel donutila k definitivnímu rozhodnutí, první podnik Stopy uspořádat v náhradním termínu 17. ledna,“ potvrdil Jan Skřička, zástupce Vysočina Areny a generální sekretář SK Nové Město na Moravě.

Kompletní program Prologu včetně časového harmonogramu a místo akce zůstávají stejné. Kromě závodu na běžkách s pevným startem nebude chybět vložený závodu na fatbikách a zajímavý doprovodný programu s biatlonovou střelnicí i nezávodní Open jízdy na běžkách s půjčovnou lyžařského vybavení. Všem přihlášeným závodníkům se zaplacené startovné převádí do nového termínu nebo bude vráceno na jejich žádost v plné výši na účet.

Komentáře (Celkem 0)

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední

tiskovazprava muž 30.12.2015 09:02:02

Kvůli nedostatku přírodního sněhu po celé České republice je Prolog ČUS Stopa pro život Vysočina Arena přeložen z 27. 12.2015 na nový termín 17.1.2016.
Odkaz na článek

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.