Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

Jilemnická 50 startuje už příští víkend

Jilemnická 50 startuje už příští víkend
foto: Stopa pro život

tisková zpráva | 31.01.2015 | přečteno: 7511×

První závod a letošní novinka seriálu Stopa pro život odstartuje v sobotu 7. února. V Krkonoších panují ideální sněhové podmínky, předpověď počasí slibuje celý týden teploty pod nulou a občasné sněžení. Do 2. února se rozhodne, zda se podaří připravit tratě v Jilemnici, nebo se závod přestěhuje na Benecko, kde pořadatelé připravili zčásti novou trať.

Nezapomeňte, že uzávěrka přihlášek za zvýhodněnou cenu je do úterý 3. 2. 2015, do půlnoci. Poté se lze ještě přihlásit v den závodu na místě. Pro všechny předem přihlášené je při výdeji čísel připravený dárek v podobě čepice, čelenky, nebo šátku od našeho partnera, firmy Lawi.

Aktuální fotografie naleznete na webu Stopy pro život.

Komentáře (Celkem 0)

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední

tiskovazprava muž 31.01.2015 11:34:03

První závod a letošní novinka seriálu Stopa pro život odstartuje v sobotu 7. února. V Krkonoších panují ideální sněhové podmínky, předpověď počasí slibuje celý týden teploty pod nulou a občasné sněžení. Do 2. února se rozhodne, zda se podaří připravit tratě v Jilemnici, nebo se závod přestěhuje na Benecko, kde pořadatelé připravili zčásti novou trať.

Odkaz na článek

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.