Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

Prolog odstartuje Stopu pro život v srdci Vysočiny

Stopa pro život | 21.11.2015 | přečteno: 7479×

Šestý ročník seriálu Stopa pro život uvede Prolog v Novém Městě na Moravě 27. prosince. Na své si přijdou nejen běžkaři ale i cyklisté na fatbikách. V doprovodném programu si můžete vyzkoušet výuku na biatlonové střelnici! Přijeďte na Vysočinu protáhnout tělo po vánočních svátcích a spolu s námi slavnostně otevřít běžkařskou sezónu 2016.

Nové Město na Moravě má u závodníků, sponzorů i fanoušků vynikající pověst. V uplynulé sezóně 2015 získalo dějiště SP v biatlonu a SP horských kol XCO hned dvě nejvyšší ocenění. Trofej pro nejlepšího pořadatele SP v biatlonu a také od UCI byli místní organizátoři již popáté oceněni jako ti vůbec nejlepší pořadatelé svěťáku. Nové Město si vydobylo ve světovém měřítku tu nejlepší pověst a určitě i díky tomu se v nadcházejícím roce stane dějištěm dalších vrcholných významných sportovních akcí. V sezoně 2016 na Českomoravskou vysočinu zamíří v rámci Světového poháru běžci na lyžích (23. a 24. ledna). Příznivci biatlonu se mohou těšit 8. – 10. ledna na druhý nejvýznamnější biatlonový pohár IBU Cup. 1. – 3. července zase mohou příznivci horských kol povzbudit české závodníky v rámci MS MTB!

A právě zde v Aréně, v samém srdci Vysočiny vjede poprvé do stopy i 6. ročník zimního seriálu v běhu na lyžích pro širokou veřejnost – Stopa pro život.

Stopa pro život uvede sezónu 2015/2016 zbrusu novým Prologem, který se uskuteční bezprostředně po vánočních svátcích, 27.12.2015 pod názvem ČUS – Stopa pro život Prolog Vysočina Arena. A proč právě zde? Kromě výše jmenovaných superlativ má Nové Město jednu nepřehlédnutelnou výhodu – možnost zasněžení. Celý okruh bude v případě špatných přírodních sněhových podmínek vysněžen umělým sněhem! To je jistota, která se neodmítá… Jedině krajně teplé počasí zabrání realizaci prvního podniku SPŽ 2015/2016.

Účastníky MTB seriálu Kolo pro život a celoroční nadšence cyklistiky může zase těšit, že maratonský podnik Vysočina Arena Tour, který je již dva roky součástí seriálu KPŽ, bude mít běžkařského a fatbikového bratříčka. Právě na Prologu SPŽ se uskuteční také letošní první závod na kolech s tlustými plášti. Doprovodný program určitě zaujme výukou biatlonové střelby ze vzduchovek pod odborným vedením nebo lyžařskou školou opět pod vedením zkušených trenérů.

Více na http://www.stopaprozivot.cz/

Komentáře (Celkem 0)

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední

stopaprozivot muž 03.12.2015 01:01:08

Šestý ročník seriálu Stopa pro život uvede Prolog v Novém Městě na Moravě 27. prosince. Na své si přijdou nejen běžkaři ale i cyklisté na fatbikách. V doprovodném programu si můžete vyzkoušet výuku na biatlonové střelnici! Přijeďte na Vysočinu protáhnout tělo po vánočních svátcích a spolu s námi slavnostně otevřít běžkařskou sezónu 2016.
Odkaz na článek

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.