Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

SNĚHOVÉ ZPRAVODAJSTVÍ: Na českých horách se začíná lyžovat

SNĚHOVÉ ZPRAVODAJSTVÍ: Na českých horách se začíná lyžovat
foto: Zdenek Krchák

Markéta Kalinová | 12.12.2014 | přečteno: 9237×

Zima se nezadržitelně blíží a všichni doufáme, že bude lyžařsky vydařenější, než ta minulá. Na českých horách tento týden napadl první sníh a podle aktuálních zpráv jsou již upraveny některé běžecké tratě.

V Krkonoších nyní leží 10 až 15 cm sněhu. Na běžky můžete vyrazit třeba na Horní Mísečky, kde je upraveno 5 km tratí a to pouze na bruslení (svážnice na střelnici, stadion, svážnice ke sjezdovkám). Sjízdný je i malý, 4km okruh na Černé hoře a prý tam připravují první strojovou úpravu. Upraveno rolbou je i několik kilometrů tratí v polských Jakuszycích (cca 3 km od Harrachova).

Na Šumavě napadlo dokonce okolo 20 cm sněhu. Na Zadově je upraveno 10 km tratí (Zadov – Pláně, Churáňovský okruh a část závodních tratí). Lyžuje se také v Jeseníkách. Na Pradědu je skútrem upravená stopa do sedýlka (včetně vyřezané stopy na klasiku). Úsek Sedýlko – Červenohorské sedlo je sjízdný na starých lyžích.

Podrobné a aktuální zpravodajství naleznete na serveru WWW.KAMZASNEHEM­.CZ.

Komentáře (Celkem 0)

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední

mkalinova žena 15.12.2014 22:14:32

Zima se nezadržitelně blíží a všichni doufáme, že bude lyžařsky vydařenější, než ta minulá. Na českých horách tento týden napadl první sníh a podle aktuálních zpráv jsou již upraveny některé běžecké tratě.
Odkaz na článek

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.