Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

Rozhodnuto. Night Light Maraton v Bedřichově se pojede

Rozhodnuto. Night Light Maraton v Bedřichově se pojede
foto: SkiTour

tisková zpráva | 16.12.2014 | přečteno: 7655×

Závodem s čelovkami odstartuje už v úterý další ročník největšího seriálu v běhu na lyžích SkiTour. Počasí se umoudřilo, v Jizerských horách nasněžilo a pořadatelé mohli potvrdit konání ČEZ Bedřichovského Night Light Maratonu.

Na první závod seriálu SkiTour je přihlášeno bezmála 250 závodníků, do 29. 12. (kromě 24.12.) je možné se hlásit osobně na Infocentru v Bedřichově nebo v den závodu přímo na stadionu od 16:00.

Na startu úvodního závodu sezony nebudou chybět ani slavná běžecká jména. Účast potvrdili mistr světa v běžeckém lyžování Martin Koukal a také jeho někdejší reprezentační kolega Dušan Kožíšek, s nímž Koukal vybojoval na světovém šampionátu bronzovou medaili.

Komentáře (Celkem 0)

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední

tiskovazprava muž 27.12.2014 20:46:10

Závodem s čelovkami odstartuje už v úterý další ročník největšího seriálu v běhu na lyžích SkiTour. Počasí se umoudřilo, v Jizerských horách nasněžilo a pořadatelé mohli potvrdit konání ČEZ Bedřichovského Night Light Maratonu />Odkaz na článek

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.