Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít
Index » Běžecké závody » Svatojánská 20 - 39. ročník

Svatojánská 20 - 39. ročník

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední
avatar

honzaci muž 03.10.2023 23:09:47

Jménem pořadatelů si vás dovoluji pozvat na 39. ročník Svatojánské 20, který se bude konat v sobotu 11.11.2023 v Be­rouně (start ve 13:00 hod).

Prezentace a start i cíl závodu jsou na atletickém stadionu TJ Lokomotiva Beroun (Tyršova 85, Beroun) – nedaleko od vlakového a autobusového nádraží.

Předem přihlášení závodníci se startovným zaplaceným na účet do středy 8.11.2023 (rozhodující je datum připsání na účet) dostanou startovní číslo závodu se svým jménem. Přihlášky předem zde: https://www.brdskypohar.cz/…rihlaska.php?…

Finanční odměna v celkové výši 8000 Kč pro prvních sedm mužů a první čtyři ženy v absolutním pořadí. Pro nejlepší tři v každé kategorii diplom a drobná věcná cena.

Trať závodu se vrací do podoby, kterou má od roku 2018, se startem a cílem na atletickém stadionu v Berouně. Obrátka trasy 11 km je před mostem na konci osady V Kozle. Trasa 18 km vede dál podél Loděnického potoka přes Hostim do Svatého Jana pod Skalou, kde je cca 400 m za návsí směrem na Sedlec obrátka. Obě trasy vedou po obrátce stejnou trasou zpět do cíle na stadionu.

Pro závodníky budou k dispozici šatny a WC s umyvadly v tribuně a krytá tribuna atletického stadionu. Pořadatelé neručí za odložené věci. V okolí atletického stadionu je parkování omezeno modrými zónami. Je možné využít parkoviště P+R Na Podole vzdálené 300 metrů od stadionu, případně Parkoviště finanční úřad, které je rovněž nedaleko od atletického stadionu.

Kompletní informace na webu závodu: https://svatojanska20.estranky.cz/…opozice.html a také na stránkách Brdského běžeckého poháru: https://www.brdskypohar.cz/info_zavodu.php?…

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.