Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít
Index » Zdraví, nemoc, bolest » Přestal jsem kouřit, začal se extrémě cpát a praskají mi nervy...

Přestal jsem kouřit, začal se extrémě cpát a praskají mi nervy...

Nalezené položky: 32 První Předchozí | 1 | 2 | Další Poslední
avatar

Praha

Celkem 10 km
Minulý měsíc 0 km

Tealady žena 06.01.2010 13:39:48

Nekouřím dva roky a nejkritičtější pro mě byly první tři měsíce. Hodně jsem na to myslela a stálo mě to hodně vůle a taky změnu životního stylu. Návštěvy kuřáckých míst padly a v podstatě už jsem se k tomu nevrátila. Dneska bych si cigáro nedala ani za nic. Takže sportuj, něco dělej a vytrvej, chce to nějakej čas. Po třech měsících přijde první zásadní úspěch, a čím déle nebudeš kouřit, tím líp. Myslím, že „v bezpečí“ před závislostí budeš po roce. Ale hrozně záleží na tom, jestli opravdu chceš nekouřit.

avatar

Celkem 230 km
Minulý měsíc 0 km

Multimotyl muž 12.01.2010 09:40:24

Tak, když jsem v rámci vánočních radovánek sem tam popil, tak jsem si dal dvě celý cigára a jedno ze čtvrtiny a pak ho vyhodil. No každopádně to je docela asi nebezpečný, tak jsem si dal předsevzetí nekouřit celý rok ani jedno.

No řeknu vám, to jedno cigárko za týden je start jak sviňa. Teď jsem párkrát měl takovou šílenou chuť, ale naštěstí jsem to vzdal. Když přestanete, tak i jedno může být nový start. Ta závislost je dost zlá.

Nalezené položky: 32 První Předchozí | 1 | 2 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.