Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít
Index » Zdraví, nemoc, bolest » Natržený hamstring

Natržený hamstring

Nalezené položky: 4 První Předchozí | 1 | Další Poslední
avatar

Roztoky

Mysak muž 29.04.2009 20:27:23

Před 2,5 měsíci jsem si při hokeji natrhnul hamstring na pravém stehně. Modřina vylezla po týdnu, první dva týdny nestály za nic, pak se to začalo hojit. Po 2 měsících jsem začal lehce poklusávat, už to zkouším dva tejdny, ale vždycky to dopadne stejně – po nějakých 2km to pod kolenem bolí a musím přejít do chůze, pak zase běh a zase chůze… No bída. Nemáte někdo zkušenosti? Díky.

avatar

Roztoky

Mysak muž 29.04.2009 20:49:12

No co se dá dělat, tak holt klid, ale v tom hezkym počasí mě to táhne ven. Tak alespoň kolo, to je v pohodě, a taky lyže, ale to už je teď pasé.

avatar

BRED muž 30.04.2009 14:37:55

V posilovně mi při dřepu praskl pásek, váha šla všechna do noh a došlo k „drobnému“ natržení podkoleních vazů hamstringu ke koleni. Trvalo mi asi rok, než jsem to přestal u sportu cítit. Samozřejmě jsem sportoval i s bolestí, ale to tě moc nebaví a hlavně se pořád podvědomě šetříš. Nejhorší na tom je, že to asi ničím „výrazně“ nepopoženeš a chce to asi jenom čas – takže zkušenosti veskrze negativní.

Motto: Kdyby byla na olympijských hrách někdy disciplína "spaní", pokusím se o zlatou. rf.
avatar

Roztoky

Mysak muž 30.04.2009 19:58:55

Díky Brede, ne že by mě odpověď potěšila, více méně jsem to čekal. Běhat už jsem začal, bolest přemáhám v rámci zdravého rozumu, akorát technika běhu utrpěla. Nemůžu protáhnout krok a k tomu ještě podvědomně nohu odlehčuji, čímž naopak přetěžuji tu zdravou. Nezbývá než doufat, že se to bude postupně zlepšovat.

Nalezené položky: 4 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.