Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít
Index » Zdraví, nemoc, bolest » Natažené svaly kolem kyčle ?

Natažené svaly kolem kyčle ?

Nalezené položky: 5 První Předchozí | 1 | Další Poslední
avatar

Jakub Slovák muž 14.10.2008 17:08:13

Zdravím, jsem hodně smutný. Poslední týden prázdnin jsem si dával sprint bez rozcvičení a zřejmě si na startu natáhl svalstvo kolem kyčelního kloubu. I když jsem se musel hodně přemáhat, vydržel jsem dva týdny v klidu a pak jsem začal zase běhat (sprinty). Včera mě to v tělocviku po pár 60kách a skocích do dálky opět rozbolelo, ale přes noc to celkem ustalo. Dneska jsem měl svoje první atletické závody a po jednom běhu (60) mě to začalo tak bolet, že se mi i špatně chodilo. Chtěl jsem vážně začít sportovat, ale cítím se, jako kdyby mě to mělo bolet celý život. Poradí mi někdo ?

PS: Je mi 14 let…

avatar

chico muž 14.10.2008 20:06:41

ve 14 regenerujes a lecis se jedna radost. Zkus to prez noc zaledovat, lehce protahovat, ne prez bolest a nedrit, nema to cenu, stejne jak se necejtis fit tak i vykony budou stat za ho… ! Nemas pote pocit spatneho naslapu, treba abnormalni nasla na vnejsi nebo vnitrni cast chodidla, nebo nemel jsi na zavodech nove tretry??? Kdyz to odezni tak nebehat hned naplno, zkus bazen – plavani te vyborne srovna.

Motto: já nejsem pomalej, jen mam vždy tu nejpomalejší dráhu!
avatar

Jakub Slovák muž 14.10.2008 21:59:25

Tretry jsem měl, ale rozbolelo mě to už den předtím při tréninku v teniskách. Štve mě na tom, že i když je to týden v klidu, tak můžu sice rychle běhat, ale třeba na tom neudělám dřep, takže pořád cítím, že něco není v pořádku. Je to jako časovaná bomba. Zatím to nikdy nepřestalo bolet úplně.

avatar

Praha

pug muž 15.10.2008 11:56:32

To může být nějaká „banalita“ stejně jako velký malér. Ve 14 je riziko přetížení pořád dost vysoké. Pokud už tě to trápí třetí týden, tak jdi k doktorovi.

avatar

Jablonec nad Nisou

Celkem 13401 km
Minulý měsíc 0 km

bezec58 muž 22.10.2008 11:17:46

Ty by jsi měl dělat všeobecné základy atletiky a né sprinty, zřejmě bez rozběhání, abecedy, rozcvičení. Můžeš mít také hnutá záda, ta bolest se vždy projevuje bolestí kyčle. Máš trenéra? Někde děláš chybu.

Motto: Chceš-li znát stav svého mozku, sáhni si na své lýtko. Aristoteles
Nalezené položky: 5 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.