Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít
Index » Zdraví, nemoc, bolest » Bolest pouze pri behu - koleno

Bolest pouze pri behu - koleno

Nalezené položky: 3 První Předchozí | 1 | Další Poslední
avatar

optimizer muž 31.08.2008 13:47:48

Ahoj, jsem zalozenim cyklista, ale par kilometru jsem take nabehal. Nikdy jsem nemel zadne problemy, az letos. Z niceho nic me po jednom delsim behu zacal bolet upon v koleni – na leve noze z vnejsku. Da se nahmatat a boli pouze pri zpetnem pohybu nohy. Beh – odraz, presun pokrcene nohy dopredu (upon boli) a dopad… Na kole muzu jet naplno a nic. Chuze take nevadi. Pri behu se po ubehnuti par stovek metru zacne boest stupnovat. Kdyz to prezenu, tak i chuze je neprijemna. Zkratka nemuzu behat a to mi dost vadi. Jakmile necham nohu v klidu nekolik dnu, zlepsi se to, ale po pokusu si opet zabehat to zacne znovu bolet. Nevite nekdo co by to mohlo byt? Co s tim? Diky moc za radu!

avatar

Žďár nad Sázavou nebo Brno

Celkem 2784 km
Minulý měsíc 0 km
10 km: 0:40:07 (2011)
půlmaraton: 1:28:33 (2007)
maraton: 3:48:37 (2007)

Luckyboy muž 31.08.2008 17:22:35

příště si víc pročti diskuzi… podobný problém se tu vyskytuje. Je možné, že máš něco jiného, ale moc pravděpodobné to není. Pravděpodobně máš přetíženou iliotibiální šlachu – ITB syndrom. Zkus tenhle protahovací cvik – http://images.teamsugar.com/…81/itb-1.jpg měl bys u toho místo, které Tě bolí cítit. Šlacha se tím také protahuje, takže po čase by měl problém zmizet. Dál pomáhá posilování hýžďových svalů a protahování hamstringů.

Motto: Pořádek je pro blbce, inteligent zvládá chaos. http://luckyboyonthetrail.blogspot.cz/
Nalezené položky: 3 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.