23.3. Běh Machálkou, Praha
Hořovice
pítros
21.03.2013 20:43:28
Ahoj všichni závodníci a závodnice :) Dovolte mi vás pozvat na sobotní závod Běh Machálkou pořádaný klubem AC Praha 1890, kde rád budu vypomáhat s organizací a hlavně se vám někde na trati schovám a budu se učit s kamerkou gopro hero 3, pokusím se vám tedy na památku udělat nějaké ty „akční“ záběry z vašeho běhu, které se pak pokusím nějak šikovně sestříhat, pár dní po závodě sem přidám odkaz na video. Ať se zůčastníte nebo ne, přeji všem dopředu pěkný nejen sportovní víkend. Petr
Hořovice
pítros
02.04.2013 17:30:29
Tak se zpožděním dodávám odkaz na video z Běhu Máchalkou v Praze 23.3. Bohužel kvalita bídná, z této kamerky to byl první pokus, zvolil jsem špatný formát a na několikátý pokus o konverzi videa jsem to vzdal a šoupnul jakžtakž výsledek na youtube.. Kamerku jsem měl i upevnit, držel ji kamarád, který zároveň nasměrovával běžce na trati, já musel taky cválat :), tak jsou záběry trochu divoké. Nu tak příště už budu vědět snad.. I tak se možná někdo na záběrech poznáte, kdo se nezůčastnil tak může získat inspiraci na příští rok na lesoparkový závod :) Odkaz: Video Běh Máchalkou
Praha
Bezz
02.04.2013 18:00:39
>> pítros, 02. 04. 2013 17:30:29
Díky, našel jsem se.
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.