Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít
Index » Běžecký trénink » Běhání s cyklovozíkem

Běhání s cyklovozíkem

Nalezené položky: 2 První Předchozí | 1 | Další Poslední
avatar

Mmaci žena 24.03.2010 12:46:15

Mám dvě děti, koupila jsem Croozera Kid for 2. Zkusila jsem s ním dvakrát běhat, ale je to spíš takový jogging, nevytáhnu to přes 10km/hod., bolí mě při tom ramena. Běhám po rovinatých cyklostezkách. Máte nějaké rady a tipy pro techniku běhu s cyklovozíkem? Dík.

avatar

Celkem 19021 km
Minulý měsíc 0 km

tomák1967 muž 24.03.2010 21:29:36

Ahoj,myslím že 10km/hodinu s 2 dětma ve vozíku je solidní běh.Jednak před sebou tlačíš minimálně 30–40 kilo(váha vozíku+dětí dle věku),potom-při běhu pohybuješ,„pum­puješ“ jenom jednou rukou a to na rychlosti opravdu nepřidá,za další-každý dříve zanedbatelný stoupáníčko získává s vozíkem na atraktivnosti :P.A úplně na konec-i hodina v tempu 10 s 2 dětma na palubě,který v ideálním případě spí,nebo alespoň nevyskakujou z vozíku a sledování funícího rodiče je vyloženě neunavuje,tak taková hodinka je za odměnu :D Mám osobně s vozíkem a s kočárem naběháno asi 3000 km.Jsou to jedny z nejhezčích kilometrů mojeho života.

Nalezené položky: 2 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.