Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít
Index » Výživa » Slozeni "iontovych" napoju

Slozeni "iontovych" napoju

Nalezené položky: 4 První Předchozí | 1 | Další Poslední
avatar

viku muž 30.06.2008 11:39:58

Ahoj(te), chtel bych se zeptat jake mate zkusenosti s „iontovymi“ napoji. Konkretne, pijete nekdo Powerbar Performence Sport Drink a/nebo Powerbar Recovery Drink? Krome osobnich zkusenosti me dale zajima, jestli tyhle vyrobky obsahuji to co je napsano na obalu. (Ne)vite tedy o nejake internetove strance, kde by byly popsany vysledky chemicke analyzy techto pripravku – nejaka laborator by testovala, jestli ty vyrobky opravdu obsahuji to co vyrobce udava?

Dik za info. vik

avatar

Liberec

Celkem 92 km
Minulý měsíc 0 km

iceman muž 04.07.2008 11:04:38

Nikdo neví jestli obsahují to, co je na obalu,nikdy nevíš proto to ani radši nepiju a dělám si vlastní pití kde vim co to obsahuje:)) a mam to gratis…

Motto: Všechno je to v tý kouli na krku :)
avatar

Praha

pug muž 04.07.2008 13:01:46

[quote=iceman]Nikdo neví jestli obsahují to, co je na obalu,nikdy nevíš proto to ani radši nepiju a dělám si vlastní pití kde vim co to obsahuje:)) a mam to gratis…[/quote] Nesouhlasím. Pokud jsou ionťáky zařazeny mezi doplňky výživy, tak o nich ví SZPI (http://www.szpi.gov.cz/cze/default.asp), (ikdyž některá jejich tisková prohlašení v poslední době byla …no kontroverzní), pokud je iontový nápoj schválen jako léčebný prostředek (ano, i to existuje), tak to ví Státní ústav pro kontrolu léčiv (www.sukl.cz). Kromě toho některé prostředky pro sportovní výživu procházejí schvalovacím procesem ministerstva zdravotnictví. Přes občasné úlety, které se ve většině případů ukážou jako „černé“ dovozy, je kontrola v ČR na vysoké úrovni.

Mimochodem, stránku SÚKLu doporučuju projít všem, kdo chtějí být informovanými pacienty a zodpovědnými uživateli léků. Myslím, že mnoha z Vás budou vlát oči jak šnekovi v trysku z toho, co všechno se můžete, máte právo, nebo dokonce musíte! vědět.

avatar

Praha 4 - Modřany

Celkem 5657 km
Minulý měsíc 0 km
maraton: 3:09:27 (2008)

ondra11 muž 04.07.2008 13:22:10

navíc Power Bar je dost velká firma, navíc patřící pod Nestle, takže bych se toho složení, co je na etiketě , klidně držel.

Nalezené položky: 4 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.