Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít
Index » Ostatní běžecké pomůcky » Ručník - "plavecká kůže"

Ručník - "plavecká kůže"

Nalezené položky: 3 První Předchozí | 1 | Další Poslední
avatar

10 km: 0:45:22 (2004)

KaatjaK žena 15.03.2008 22:46:55

Koupila jsem příteli na jeho přání takový ten super-savý ručník malých rozměrů. Má s ním ale jeden problém: po usušení ztvrdne a celkem těžko se dá složit do původního malého balíčku. Nemáte někdo s těmito ručníky zkušenosti, které by pomohly?

avatar

Litvínov

Celkem 976 km
Minulý měsíc 0 km
půlmaraton: 2:02:11 (2008)

jazzmaker muž 16.03.2008 10:18:13

mám ho taky, teď ale nevim kde:-) ale jeden čas jsem ho „nutně“ potřeboval a docela i používal. já ho měl hlavně na daleké zájezdy v autobuse – krásně ochladí a otřít se od potu je taky super:-) primárně je určen pro plavce – utřou se, vyždímou a utíraj dál, ale je supr i pro jiný sporty na cílové osvěžení. a teď už k tomu tvrdnutí. je to jeho normální vlastnost – když je mokrý, je měkký a skladný a měl by být v pouzdře. ale tam tak po 2 dnech začne smrdět, tak je dobrý ho občas propláchnout čistou vodou. a pokud ho delší dobu nepoužíváš, je dobrý ho vyndat z pouzdra, rozložit ho a nechat uschnout. tím dojde k jeho ztvrdnutí, ale zase „nehnije“ jako když je mokrý v pouzdře. nevýhodou je ta skladnost. ta je nulová:-/ já ho měl položenej na poličce a moc krásný doplněk pokoje to není:-) jedině ho někam schovat, ale bacha ať si ho nezlomíš, v tom zatvrdlém stavu vypadá dost křechce. a aby změknul, tak se zase jen namočí…ale to samozřejmě víš, já jen pro ostatní:-)

Motto: http://sites.google.com/site/tragedteamlitvinov/
avatar

10 km: 0:45:22 (2004)

KaatjaK žena 16.03.2008 14:47:23

To jazzmaker: Dík za info :) Nakonec jsme to zkusili tak, že přítel po plaveckém tréninku skladuje vlhký ručník srolovaný v ruličce. Nedává ho do té škatulky – tam by asi fakt shnil:-) Srolovaný docela v pohodě uschne a je skladný (narozdíl od té desky, když nám uschnul rozložený).

Nalezené položky: 3 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.