Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít
Index » Zdraví, nemoc, bolest » Ztuhlé a bolestivé hamstringy

Ztuhlé a bolestivé hamstringy

Nalezené položky: 2 První Předchozí | 1 | Další Poslední
avatar

Garven žena 02.05.2016 20:18:54

Dobrý den, poslední dobou mám problém s bolestí, nebo spíš nepříjemným tahem hamstringů na vnitřní části stehen, u kolen. Když si je pořádně protáhnu, chvíli bez problému, delší stání ale problém vrací. Když nohy protahuji, cítím jako by něco ‚přeskočilo‘. Dělám atletiku a běhám poměrně často, při tréninku už ale problémy nemám. Poradí prosím někdo čím mazat, masírovat/nema­sírovat…? Děkuji.

avatar

Zbyšek48 muž 03.05.2016 10:42:44

Čekat, že tady na fóru ti dá nějakou extra radu je blbost. Zajdi si s tim k doktorvi, on ti na to koukne a poradí. Minimálně ti řekne, co s tim vůbec můžeš a nemůžeš dělat. Každej ti tu může dát jen nějakej svůj osobní názor, kterej, ale stejně bude s největší pravděpodobností blbost, protože tě neviděl. Záleží samozřejmě jak moc je to intenzivní, jestli tě jen sem tam něco tahá, tak bych to skoro označil jako normální a zařadil bych častější protahování.

Nalezené položky: 2 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.