Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít
Index » Vybavení na triatlon » Silnicni tretry (typ "Look")

Silnicni tretry (typ "Look")

Nalezené položky: 4 První Předchozí | 1 | Další Poslední
avatar

Čelákovice

Renda muž 08.08.2007 14:44:27

Zdravim zdejsi cyklisty, zacal jsem koketovat s triatlonem a poridil jsem si silnicku. Zatim na ni mam SPDckovy slapky a tretry. Nicmene jsem si poridil nove pedaly typu „Look“, ktere jsou na silnicku vhodnejsi. Ale ouha, uz tyden chodim v Praze po nejruznejsich cyklo obchodech a shanim silnicni tretry. Netusil jsem, jaky je to porod takovy typ treter sehnat, vsude maj proste jen tretry na horaky. Uz jsem rezignoval na znacku a koupil bych si jakekoliv, ktere by mi sedly a meli je na sklade. Chtel bych tedy poprosit zkusene cyklisty, jestli by mi neporadili, kam zajit aby tam aspon nejake silnicni tretry meli. Zatim jsem uspel jen v Bike Ranchi na Palackeho namesi a v Cyklo69 v Reznicke. Bohuzel zrovna nemeli to prave orechove. Za kazdy tip dekuji.

avatar

Celkem 200 km
Minulý měsíc 0 km

author muž 07.09.2007 21:06:48

Neviem ci si uz problem medzitym nevyriesil, ale musis sa rozhodnut ci budes chciet prave cestne tretry, alebo specialny triatlonovy model. Tie druhe su dobre v tom, ze sa daju rychlo nazut, maju upinanie vymyslene tak aby si nestracal cas a urobil to kludne aj za jazdy. Tie prve su dobre lebo to nie je ziadny kompromis, pekne drzia na nohe.

Ak by Ti vyhovovali cisto cestne tretry, poohliadni sa po variante s 2–3 suchými zipsami, osobne preferujem znacku Sidi. Napr. Sidi Zeta by mohli byt tie prave. Pozri si katalog na www.sidi.cz, myslim ze cykloexpert ich posielaju aj na dobierku – www.cykloexpert.cz

avatar

Čelákovice

Renda muž 08.09.2007 16:17:59

Tak uz jsem sehnal Sidi Genius 5 v cyklo Sterba http://www.sterba-kola.cz/ . Sice nejsou triatlonove, ale myslim, ze tech par sekund navic v depu me pri me vykonnosti nezabije. Jsou moc pohodlne a v porovnani s jinymi tretrami ktere jsem zkusil jsou to pekne backurky :-)

avatar

Celkem 200 km
Minulý měsíc 0 km

author muž 10.09.2007 19:33:49

Vybral si si, podľa mňa, najlepšie ako si mohol.

Nalezené položky: 4 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.