Sporttester bez GPS
Atilius 16.10.2013 12:16:35
Ahoj, prošel jsem tu nějaká témata, okoukl nějaké obchody, modely, ale asi jako většina jsem z toho dost „na větvi“ :)
Běhám zatím krátce, od března, a chtěl bych si pořídit sporttester na měření HR. GPS nepotřebuji, co jsem tak pochopil, hodí se mít zony tepu, aby se člověk dozvěděl, že je přes/pod. žádné vyhodnocování v PC nutné není, treninkové plány taky – prostě si chodím zaběhat, závodění mě nijak extra nebaví a nemám ty ambice, takže se jedná spíš o to, abych se pohyboval v tom správném pásmu.
Vím, že spousta lidí tu diskutuje a hledá skoro top modely nebo ty vyšší, mně se zdá, že naopak by mi stačil úplně obyčejný model, ale nerad bych se spletl, že mi budou chybět ty opravdu nejzákladnější funkce.
Vodotěsné jsou, předpokládám, všechny. Asi by se hodila výměnná baterie – nic dalšího mě ani nenapadá…
Díky z apřípadné postřehy.
Martin
Praha - Vršovice
Chrosel 16.10.2013 12:58:57
http://www.mall.cz/…a-s-pc-15-11
na to co potřebuješ výborně stačí.
O malinko dražší modely mají digitální kódovaný přenos dat z pásu do hodinek, takže se to pak netluče třeba se spoluběžcem, záleží, jestli běháš sám nebo ne.
Měl jsem ho, i manželka, úplná spokojenost, jen teď oba máme s GPS.
Atilius 28.10.2013 20:46:09
>> Zemek Otto, 16. 10. 2013 12:58:57
Tak jsem ho pořídil, párkrát už jsem s ním vyběhnul a myslím, že dobrý. Takže díky za tip ;)
Jilke 04.01.2014 08:14:06
Tento sporttester jsem si včera koupil, dnes vyběhl a myslím, že budu spokojený. Běžel jsem 45minut, avg tep 157 a ukazuje to 688 kcal, dá se tomu věřit? Je mi jasné, že to je oritentační, ale i tak mě to příjde hodně (jsem začátečník, 20let, 187cm,86kg)
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.