Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít
Index » Vybavení na triatlon » kupa - silnička

kupa - silnička

Nalezené položky: 32 První Předchozí | 1 | 2 | Další Poslední
avatar

Nová Dubnica

Celkem 6904 km
Minulý měsíc 0 km
maraton: 3:20:32 (2009)

Ironjozef muž 17.12.2009 10:10:06

Tu ti neporadím, ale podľa mňa ťa clo neminie, tak aby si nebol nepríjemne prekvapený. Ja, aj ešte jeden môj kamoš sme kupovali Specialized Transition pred rokom cez www.thetristore.com Kamarát bral aj rámovýset (Tarmac s-worksSL2) Je to v Británii, takže clo neplatíš, obchod je overený a výborným prístupom a tovar chodí rýchlo cez DHL. Ak máš poriadnu hubu, zoberieš toho viacej, tretry, prilbu, pedále … – tak ti dajú aj zľavu a dopravu zdarma. A ak chceš koketovať s triatlonom, rovno si tam kúp neoprén Blue seventy za super cenu, o akej sa ti na Slovensku môže nechať iba zdať :).

avatar

Celkem 484 km
Minulý měsíc 0 km
10 km: 0:54:37 (2010)
půlmaraton: 2:04:05 (2010)

boulder3 muž 17.12.2009 10:19:06

[quote=Ironjozef]Tu ti neporadím, ale podľa mňa ťa clo neminie, tak aby si nebol nepríjemne prekvapený. Ja, aj ešte jeden môj kamoš sme kupovali Specialized Transition pred rokom cez www.thetristore.com Kamarát bral aj rámovýset (Tarmac s-worksSL2) Je to v Británii, takže clo neplatíš, obchod je overený a výborným prístupom a tovar chodí rýchlo cez DHL. Ak máš poriadnu hubu, zoberieš toho viacej, tretry, prilbu, pedále … – tak ti dajú aj zľavu a dopravu zdarma. A ak chceš koketovať s triatlonom, rovno si tam kúp neoprén Blue seventy za super cenu, o akej sa ti na Slovensku môže nechať iba zdať :).[/quote] pozeral som tvoj blog…mas fakt hustu vybavu…ale niesom profik, skor nadseny amater…ale pekny web pozrem to. Kokos pokecal by som s tebou lebo cez toto forum je to nadlho, mas vela skusenosti len skoda ze si v dubnici.

Nalezené položky: 32 První Předchozí | 1 | 2 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.