Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít
Index » Puma » Complete Trailfox III (XCR)

Complete Trailfox III (XCR)

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední
avatar

Milevsko

Celkem 3094 km
Minulý měsíc 0 km

Řehoř muž 25.11.2008 14:04:55

Pořídil jsem si tyhle botky před nedávnem, zatím jsem v nich byl jen jednou, takže je příliš brzy na nějaké definitivní hodnocení. Botky jsem si pořídil v provedení XCR tedy s Gore-Texem a byl jsem s nimi na sněhu. Podrážka má agresivní vzorek, takže s klouzáním nebyl moc velký problém. Jinak jsem měl strach z jejich tvaru, jak mi padnou, protože přeci jen jsou takové užší. Ale překvapivě sedí dobře a cítím se v nich pohodlně. Jsou to boty do terénu, takže jsou tužší (zvlášť taky za mrazu, kdy umělá hmota pod patou ztvrdla skoro na kámen), ale není to nijak nepříjemné. Vnitřek se mi líbil, akorát dejte pozor na šev na vnější straně kolem malíku. Na jedné noze u mě bez problému, u pravé mě dost dřel do malíku. Mám ho takový blbě ohnutý, tak určitě proto. Když jsem tam dovnitř sáhl, tak ten šev je hodně výrazný, je sice skrytý pod výstelkou, ale přeci jen dokáže zazlobit, takže na to bacha. Až budu o nich vědět víc, tak sem zase něco doplním.

Takže další zkušenosti: už mají něco málo naběháno :), takže šev u malíku přestal vadit, možná že se botky trochu jinak vyšláply, nebo nosím holt teďka silnější ponožky… Jinak na sněhu výborně zabírají, zatím jsem v nich nehodil držku. Jejich užší tvar pro mě vyžaduje pozornost na to, kam šlapu abych si nezvrtnul nohu (zvlášť takové cesty poježděné traktorem a pak zmrznuté jsou chuťovka) a taky na použití s nesmeky nejsou nic moc – protože jsou užší, tak na nich nesmeky cestují. Na nesmeky raději něco širšího. Ale jinak doposud veliká spokojenost… :cool:

[url=http://ga­lerie.albumfo­tek.cz/23561/?p­=1]tady jsou obrázky[/url]

Motto: Anima Sana In Corpore Sano -- V zdravém těle zdravý duch
Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.