Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít
Index » Nike » Nike Free

Nike Free

Nalezené položky: 34 První Předchozí | 1 | 2 | Další Poslední
avatar

Praha

Celkem 10031 km
Minulý měsíc 0 km
10 km: 0:38:21 (2014)
půlmaraton: 1:24:41 (2014)
maraton: 3:39:14 (2013)

Valerius muž 28.06.2012 12:17:08

Nike Free 3.0

Mě hodnocení po prvním použití. Jelikož je to pár týdnů co jsem začal s během přes špičky, tak jsem hledal nějaké vhodné boty, které by mi to usnadnily (nejsem zastáncem běhu na boso). Doma mám totiž jen klasické boty s vyšší patou. Hledal jsem také boty vhodné pro přechod, nechtěl jsem hned vlítnout do bot s nulovým dropem.

Do obchodu jsem si šel pro novinku Adidas Hagio nebo Gazelle, ale ty bohužel neměli, pak jsem si zkusil pár dalších bot jako NB Minimus nebo Saucony, ale pak došlo na Nike Free 3.0 a měl jsem jasno. Jak tu někdo psal, že to jsou bačkůrky, tak má pravdu. Mě jsou opravdu hodně příjemné. Jsou krásně ohebné a poddajné. Co mě ale opravdu těší je váha, oproti klasickým Asics váží jednou tak méně a oproti Salomonům co mám doma ještě méně. Někdo tu také zmiňoval, že pata je stále vysoká, to záleží kterou verzi myslíte. Co mi bylo řečeno, tak 3.0 je to nejnižší co Nike v této řadě dělá a mě to pro přechod přijde akorát.

První běh byl opravdu příjemný, hned po prvním kilometru jsem cítil jako bych na noze skoro nic neměl, ale to se oproti klasickým botám dalo čekat. Jako jedinou nevýhodu těch gumových fragmentů beru to, že po běhu jsem musel vybírat kamínky, což ještě jde, ale nechci vidět co se mezi mezery dostane po mokrém běhu.

Hodnocení:

  • váha, ohebnost, bez jazyku, pohodlné pro chodidlo
  • vybírání kamínků po běhu
avatar

Frýdek-Místek

Robertczeko muž 18.10.2013 09:39:12

Na jare jsem koupil nike free 3.0 jako doplneni botniku pro silnicni sezonu. V zime jsem jeste stihl koupit NB MT10, takze na minimalisticke botky byly me nohy uz zvykle. Nike jsou spis prechodna varianta, ale kdyz se orezou o nadbytecnou gumu, stava se z nich opravdu lehke „nacini“. http://fellrnr.com/…ed_Nike_Free

Nike jsou opravdu lehke boty, mam v nich letos nabehano pres 800km, hlavne treninky 10–30km trasy. Beh v nich je opravdu prijemny, ale v lete se mi stalo, ze prava vlozka se zacala sama posouvat, az mi vylezla ven u paty. To se mi stalo nekolikrat a zpusobilo mi to vzdy otlaky na noze, tak jsem boty ve finale o tyto vlozky odlehcil. Citim v nich jeste vice prostoru pro prsty, mensi tlak na narty, jsou komunikativnejsi.

Minuly mesic jsem v nich odbehal svuj prvni maraton, zustaly mi po nem krvave otlaky, pricitam to hlavne chybejicim vlozkam a posbiranym kamenum mezi spunty podrazky. Boty jsou porad ve vyborne kondici, alespon na prvni pohled a pocitove pri behu taktez.

Manzelka ted zacina behat, chvili to zkousela ve vsem moznem, ted poridila nike free 5.0 a nejradeji by je nosila porad :) . Takze za moji rodinu muzu radu free doporucit.

Motto: http://roberthusanik.blogspot.cz
avatar

pospichalales3 muž 16.12.2013 08:11:25

Také jsem spokojen s Nike Free 5.0

Měl jsem původně Nike Lunarglide 4, ty byly bez problému, ale pak jsem si koupil novější verzi Lunarglide 5 s tím, že to bude stejné. Po běhání mě v nich bolely trochu nohy a i chodidlo v nich zrovna moc nepracovalo. Nevím, jestli to bylo tím, že ještě nebylo prošlápnuté nebo malinko zvětšenou tlumící vrstvou oproti předchozí generaci.

Nakonec jsem skončil u Nike Free 5.0 a je to přesně, co jsem hledal. Můj došlap je teda spíš na patu, na to tyhle boty moc nejsou, ale zjistil jsem, že když budu držet krátký krok a o trochu víc se nakloním, tak pak už došlapuji snad na střed chodidla.

avatar

včielka žena 20.02.2014 22:09:16

ja som jednoducho velmi spokojna s nike botami, držia mi už niekolko rokov hodia sa mi k hocicomu, pouzivam ich skoro stale, ci len tak na vychadzku ci do fitka alebo zabehat si alebo do hali ked idem na volejbal zatial som ich kupovala len v A3 protoze mi vzdy daju slevu :-) http://www.a3sport.cz/zeny/obuv/ niesom sice taky aktívny bezec ako vy ale nazor mam rovnaky nike su super boty.

Nalezené položky: 34 První Předchozí | 1 | 2 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.