Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít
Index » Boty obecně » Boty na trail a zimu

Boty na trail a zimu

Nalezené položky: 32 První Předchozí | 1 | 2 | Další Poslední
avatar

xnovak muž 28.03.2013 13:29:14

Myslim, ze každý si musí vyzkoušet, co vyhovuje. Ja jsem například zastance Salomonu, ale mam SLAB5 softgroundy, takze do snehu a blata super a musim rict, ze drzi luxusne. NEjdelsi beh s nima zatím jen asi 120 minut, ale nohy v pohode. Uz pomalu konci jejich sezona, ale urcite pujdou do užšího vyberu před Prazskou 100. Do lehciho terenu bych je ale nebral – tam mam dobrou zkušenost prave s Adidas Kanadia, které pouzivam.

Nicmene zalezi na terenu a podmínkách, ve kterých se beha. Na nezpevnene cesty a vydusane pesiny, kde není moc blata jsou ty Salamy velkej kalibr a uznavam, ze ty Adidy jsou trochu tvrdsi, ale to mi vyhovuje.

2Volk: Ty Nike vypadaji na pekne objemovky. Ad reklama na Salomon: souhlas. B24 – zalezi, co ti lide měli. Ono je totiž problém, ze kvůli cene nekteri kupuji treningove boty na velke zaovdy. Bohuzel Salomon ma jen par modelu, do kterých bych osobne sel.

avatar

Celkem 6623 km
Minulý měsíc 0 km
10 km: 0:34:42 (1991)

Volk muž 29.03.2013 16:29:38

No to je ten problém,skoro všichni to je výkonnostní špička která je měla od chlebodárců-sponzorů ,tak hobíci který na to výkonnostně neměly. Na nohách měly vrcholové modely od jmenované značky.Zaběhnout tento závod v botě tohoto typu bylo pro tuto skupinu utrpení z duvodu že jejich nohy nejsou na to navyklé.Myslím si že bota typu Adi-kanadia nebo jmenovaná Nike je pro tento typ závodníků-hobíků vhodnější.Ono se jednalo o dost veliký objem v dost extrémním počasí.To je můj názor a zkušenost.Větší objemy v podobných podmínkách mám v nohách tak vím o čem mluvím.Pokud nemám na bednu tak si nebudu rasovat nohy v závodkách,nejsem Kilian.

Nalezené položky: 32 První Předchozí | 1 | 2 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.