Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít
Index » Zdraví, regenerace » Kloubní výživa

Kloubní výživa

Nalezené položky: 3 První Předchozí | 1 | Další Poslední
avatar

Delaney muž 27.06.2018 13:05:48

Ahoj, potřebovala bych poradit s kloubní výživou. Chtěla bych něco začít brát kvůli kolenům a běhu, ale nevím jestli to má vůbec cenu. Co si o těchto doplňcích myslíte?

avatar

jitka_k žena 17.12.2018 16:33:09

>> Delaney, 27. 06. 2018 13:05:48

Zdravím, určitě má smysl suplementovat kloubní výživou jako prevence před přetížením. Osobně se setkávám v ordinaci s pacienty, které berou doplňky stravy a pociťují úlevu od bolesti. Nicméně doplňky stravy nejsou lékem, tudíž nelze o nich tvrdit, že by mohly léčit konkrétní stavy poruchy pohybového systému. Mohuze své praxi osobně doporučit několik výrobků a to Flex Code, Hyal Collagen Maxx , nebo kolagenové produktky Orling. Každopádně vybírala bych podle obsahu jednotlivých složek.

avatar

Martaz muž 08.09.2019 13:44:50

Já používal dříve 800mg Condrosulf. Docela to pomohlo, ulevilo to od bolesti, ale asi by se to nemělo dlouhodobě přehánět. Postupem času mi klesla váha a nebylo nutné Condrosulf dál brát, protože bolest už se nevracela..

Nalezené položky: 3 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.