Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

inline brusle

Nalezené položky: 2 První Předchozí | 1 | Další Poslední
avatar

Volduchy

10 km: 1:12:48 (2006)

snehulak05 muž 04.08.2008 22:26:02

Ahoj. Mám v plánu si koupit nějaký inline brusle a vůbec nevím jaký si vybrat ani co hledat. Jelikož jsem na nich ještě nikdy nestál a nechtěl bych si vybrat hned na poprvé nějaký „šmejdy“ které mi od tohoto zpestření běžeckého tréninku spíše odradí než povzbudí tak bych byl rád kdyby mi někdo dokázal poradit jaký si vybrat a hlavně jaké kolečka, jakou tvrdost, jak veliký, jaký rám jestli slitinu a nebo čistě hliníkový, jestli šněrovací nebo na suchý zip.. a další věci.

Pro upřesnění terénu.. bydlím na vesnici kde je starý asfalt a občas jsou v něm bud díry nebo záplaty a tak bych si nechtěl brusle hned zničit. Děkuju.

Motto: No jo neuděláš nic.. Je to tvůj boj..
avatar

Kařez, Nový Jičín

Celkem 1898 km
Minulý měsíc 0 km
10 km: 0:43:53 (2008)

juapa muž 11.08.2008 13:51:45

Zdarec!
Tak to jsme dva.. Taky právě vymýšlím jaké koupit a taky jsem na nich nikdy nestál! Zatím jsem udělal jen takový povrchový průskum ze kterého mi vyšlo, že můžu koupit fitnes brusle (taková klasika) kolem 2 tisíc, slušná cena/kvalita.. Velikost a tvrdost koleček asi nějak středně (stejně nemůžu s ničím porovnávat). Ale daleko více mě lákají outdoor brusle (dvě nafukovací kolca) – all terain a asi tím pádem i výdrž, navíc se prý hodí lépe k jízdě s hůlkama, což je můj cíl, ale… Stojí okolo 5ti tisích, nejlevnější jsem na netu našel za 4 800, což se mi nechce investovat, když ani nevim jakej bude pocit. Chci ale jezdit hlavně s hůlkama delší vzdálenisti, jako doplněk k běhu, tak nevím, jestli budou ty fitnesky stačit.. Ještě uvidím, každopádně budu rád za každou radu od někoho kdo to má odzkoušené a nebo jen tak jezdí! Ještě dnes jdu do Intersportu na výzvědy. A tobě přeju taky good luck!

Motto: Díky Chucku Norrisi!
Nalezené položky: 2 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.