Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít
Index » Běžecké závody » Neobvyklá srpnová akce, na které si určitě zaběháte :)

Neobvyklá srpnová akce, na které si určitě zaběháte :)

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední

Zážitkovka Duel muž 09.03.2012 11:24:06

Milé běžkyně, milí běžci,

ještě nemáte program na konec srpna? Pak neváhejte a přihlašte se na zážitkový kurz od Velkého Vozu se jménem Duel (www.kurzduel.cz), který pro Vás tým osmi organizátorů intenzivně a zcela bez nároku na odměnu připravuje.

O co se jedná? O 10 dnů plných sportovních, tvořivých i přemýšlivých aktivit. O 10 dnů, ve kterých poznáte mnoho nových přátel. O 10 dnů, ve kterých o sobě zjistíte mnoho nových věcí.

Jaké to je? Těžko v krátkosti popsat. Nejjednodušší je snad uvést pár citátů z dotazníků, které vyplnili účastníci minulého ročníku:

„Akce, kde odbouráš hranice, dostaneš se hlouběji k ostatním i k sobě. Odjedeš jiný, než jsi přijel.“ účastník Duelu 2011

„Pro mě to byl nejsilnější zážitek v životě a v mnoha směrech mi pobyt otevřel oči.“ účastník Duelu 2011

„Čekal jsem hodně, a že to bude náročné. Ale bylo toho ve skutečnosti mnohem více a bylo to mnohem náročnější :)“ účastník Duelu 2011

Podívejte se na www.kurzduel.cz

Těšíme se na Vás :)

Za organizační tým zdraví Vincent

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.