Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

Běhej lesy Boletice se prodlužují na 43 km

Běhej lesy Boletice se prodlužují na 43 km
foto: Běhej lesy

Běhej lesy | 29.08.2021 | přečteno: 3660×

Na začátku sezony se organizátoři rozhodli udělat radost milovníkům dlouhých distancí a přinést do šumavských lesů i extra dlouhou trasu. Nicméně zpětná vazba od vás závodníků jim říkala, že jste doslova žízniví po ještě delších výzvách. A protože Běhej lesy svým běžcům naslouchají jako vrba, prodlužují původní trasu 34 km nově na 43 km! Tak co, troufneš si? Už 11. 9.! Ulov si číslo zde.

Že si na to nejdřív musíš posvítit? Ne, neboj se. Závod extra dlouhé trasy startuje už v 11 dopoledne, aby sis s sebou nemusel/a brát čelovku a stihl/a se vrátit z takové makačky ještě za světla. Prodloužením trasy v Boleticích organizátoři doplnili rodinu extra dlouhých tras na 3 (Vysočina 43, Jizerská 50, Boletice 43).

Na co se můžeš těšit? Startuje se od rybníku Olšina, který díky své nadmořské výšce patří k nejvýše položeným rybníkům v Čechách a nachází se ve stejnojmenné obci u Horní Plané. Zaběháš si na Šumavě, takže tě neminou kopečky. Celkově si užiješ převýšení 962 metrů a trasa tě povede okolo několika vrcholů Šumavy – Liščí kámen, Vlčí kámen, Skalka nebo nejvyšší Špičák. Pokocháš se také scenériemi u vyhlídky Staré Hutě. A po celou cestu si samozřejmě můžeš užívat lesy, které jsou součástí Vojenského újezdu Boletice.

Šumava tě volá, tak si s Běhej lesy pojď splnit své tajné maratonské a trailové sny! Vychlazený Birell v cíli, medaile a pozávodní afterparty bude stát za to. Ulov si číslo zde.

Komentáře (Celkem 0)

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední

behejlesy muž 29.08.2021 20:23:47

Na začátku sezony se organizátoři rozhodli udělat radost milovníkům dlouhých distancí a přinést do šumavských lesů i extra dlouhou trasu. Nicméně zpětná vazba od vás závodníků jim říkala, že jste doslova žízniví po ještě delších výzvách. A protože Běhej lesy svým běžcům naslouchají jako vrba, prodlužují původní trasu 34 km nově na 43 km! Tak co, troufneš si? Už 11. 9.! Ulov si číslo zde />Odkaz na článek

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.