Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít
Index » Salomon » Salomon S-lab ultra (aka S-lab sense ultra 2)

Salomon S-lab ultra (aka S-lab sense ultra 2)

Nalezené položky: 2 První Předchozí | 1 | Další Poslední
avatar

Bratislava

Celkem 151814 km
Minulý měsíc 0 km

Mato muž 24.07.2018 16:19:40

Aby bolo jasne, ide o ten model s bielym klinom do medzipodosve a „kridielkami“ na drzanie chodidla na zvrsku. Inak extremne draha boticka, ale pri troske snahy sa da kupit aj v kamennom obchode za cca 140 eur, co je aj tak vela. 180 by som za nu nedal.

Prvy pocit po obuti vyborny, snurovanie quicklace treba velmi utiahnut, lebo zvrsok ma tendenciu sa prisposobovat puchnutiu chodidiel pocas behu. Tie kridielka na zvrsku maju drzat nohu, aby sa nehybala v strecovom zvrsku, ale trochu ma pri prvých behoch ominali. Ked som snurky viac dotiahol az k bolestivému bodu na clenku, ominanie preslo a clenok sa kupodivu tiez nestazoval. Od vtedy ziadne, ani najmensie odreninky.

Na kamenoch drzia skvele a aj napriek vyssej hmotnosti je pocit v nich celkom rychly. Ta PU vlozka do prednej casti podrazky je velmi pruzna a chrani pekne pred ostrymi kamenmi chodidla. Samotny pro feel film je nedostatocny pred naozaj ostrými kamenmi pri vacsej rychlosti (napr. strmy zbeh), takze vdaka za ten PU klin. V blate su OK, ohybnost dobra, najlepsie su vsak v strmých stupaniach a po kamenných platniach – ci uz hore alebo aj dolu. Skakal som v nich celkom s istotou po mokrych kamenoch a aj cez horsky potok (premokaju dokonale, ale schnu rychlo), kde drzali pevne aj na kameni cez ktory prudko tiekla voda.

Kopyto je uzsie, ako vacsina Salomon bot, ale zvrsok strecovy, takze sa prisposobia v podstate akejkolvek nohe, vyjma extrémnych sirok. Celkovo velmi dobra horska botka, len keby bola za 50% ceny.

avatar

cendo muž 30.08.2019 14:13:35

>> Mato, 24. 07. 2018 16:19:40

momentálne je za polovicu aj iné s-lab modely,ale obmedzené veľkosti:

https://www.best4run.cz/…obuv-muzi/1/?…!f/4T/znacka:sa­lomon

Nalezené položky: 2 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.