Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít
Index » Zdraví, nemoc, bolest » ZDRAVÍ: Jak spánek ovlivňuje sportovní výkon [článek]

ZDRAVÍ: Jak spánek ovlivňuje sportovní výkon [článek]

Nalezené položky: 2 První Předchozí | 1 | Další Poslední

123maruska žena 01.03.2018 21:28:46

Víte, že lze kvalitu spánku ovlivnit nevhodně zvoleným tréninkem a opačně nedostatečný či povrchní spánek se může podepsat na špatném výsledku v závodě či pocitu z běhu?
Odkaz na článek

avatar

P R A H A

Savretti muž 10.05.2018 14:30:28

Nespal jsem asi od zari 2017 ani jednou vice nez 6h a potrebuji min. 8. Co je horsi mnoho dnu jsem spal jen 3h pak 2 pak jen 1 a potom dokonce 3dny naprosto vycerpany dlohodobeho nevyspani chcipal a mlel z posledniho – nespal vubec. Je kveten a ja spal max 5h v kuse ale spise napr. 3+2. Spankova deprivace se podepsala na pameti, pohotovosti, soustredeni atd. Takze potvrzuji nespanek vas muze nejen znevyhodnit na kondici telesne ale hlavne smyslove. Muze vas to zabit. Smula je kdyz nespite ne kvuli vlastnimu zavineni ale kvuli invazivni infekci na kterou stacite ji jen brzdit az v bolestech vas nenecha usnout a odpocinout si prezit, to vse jen diky souhrnu vnejsich okolnosti proti kterym vas nikdo nebranil kdyz jste se nemohli jako slaba obet branit. Ach jo.

Motto: Harmonie, dobro a upřímnost místo Dneška!
Nalezené položky: 2 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.