Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít
Index » Zdraví, nemoc, bolest » Bolest v pravem koleni (vnejsi strana)

Bolest v pravem koleni (vnejsi strana)

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední
avatar

Praha

Celkem 1947,9 km
Minulý měsíc 0 km
10 km: 0:42:03 (2016)
maraton: 3:43:56 (2016)

Vaca91 muž 03.06.2016 13:42:03

Behu zdar, vim ze je to vecne omilane tema (bolest kolene na vnejsi strane) a urcite uz tady je asi 100 vlaken, ale jsem fakt linej to hledat.

Nicmene, po maratonu jsem se snazil rozhybat lehkymi vybehy, ale vzdy me po nejakych 20 minutach zacal brzdit zminovany problem. Nejsem zrovna nejaky extremni premozitel bolesti, takze jsem proste zastavil. Takto jsem se pokusil vybehnout 3–4krat, pak jsem odletel na tyden pryc, kazdy den jsem toho dost nachodil po meste a zadna bolest se neozvala.

Vcera jsem vybehnul znova a po 20 minutach me zase zacala prudit stupnujici se bolest. Mam pocit, jako by se mi v tom koleni nekdo rejpal. Nicmene jsem to statecne prebehl az domu, uz jsem to moc nevnimal. Ale ted uz to boli i bez vetsi fyzicky namahy. Je mesic po maratonu a jestli se tohle nezregenerovalo, tak premyslim o fyzioterapeutovi.

Ale rad bych se tomu vyhnul – je tu nekdo kdo mi poradi nejlepsi cestu jak dal? Diky, za jste meli trpelivost s timto slohem a diky za pripadne rady.

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.