Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

ČEZ Jizerská 50 poprvé v historii závodem roku v rámci seriálu Visma Ski Classics

ČEZ Jizerská 50 poprvé v historii závodem roku v rámci seriálu Visma Ski Classics
foto: Jizerská 50

ČEZ Ski Tour | 30.03.2020 | přečteno: 5006×

Tohle se povedlo! Slunce, dostatek sněhu, ideální povětrnostní podmínky, rekordní účast hobíků a na startu všichni ze světové elity vč. dvojnásobné olympijského vítěze Pettera Northuga. 53. ČEZ Jizerská 50 se zaryla hluboko do paměti všech účastníků již v únoru, nyní se také nesmazatelně zapsala do historie světového běhu na lyžích, když vyhrála v rámci seriálu Visma Ski Classics závod roku.

O pořadí rozhodují nejen lidé ze zákulisí seriálu, ale také členové jednotlivých týmů a samotní elitní závodníci. A že jde o vítězství zasloužené potvrzuje i vítěz celkového hodnocení Nor Andreas Nygaard. „Jizerská 50 byla letos fantastická. Závod jsem si skvěle užil a rád na něj vzpomínám. Vítězství je to zasloužené, i pro mě samotného to byl nejkrásnější závod, a to nejen letošního roku, ale celé kariéry,“ říká s nadšením v hlase norský závodník, který Jizerku letos ovládl v těsném finiši.

53. ročník nejvýznamnější české zimní akce předčil v hlasování legendární švédský Vasův běh nebo italskou Marcialongu. „O to více si tohoto ocenění vážíme. Je to odměna za práci pro všechny, kteří se na přípravě závodu podílí,“ říká za organizační tým a marketingovou agenturu RAUL, David Douša.

Toto je nejlepší pozvánka na další pokračování Jizerské 50. Ta proběhne o víkendu 12. – 14. února 2021 a registrace spustí během následujících týdnů na www.jiz50.cz

Komentáře (Celkem 0)

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední

skitour žena 30.03.2020 12:59:37

Tohle se povedlo! Slunce, dostatek sněhu, ideální povětrnostní podmínky, rekordní účast hobíků a na startu všichni ze světové elity vč. dvojnásobné olympijského vítěze Pettera Northuga. 53. ČEZ Jizerská 50 se zaryla hluboko do paměti všech účastníků již v únoru, nyní se také nesmazatelně zapsala do historie světového běhu na lyžích, když vyhrála v rámci seriálu Visma Ski Classics závod roku.
Odkaz na článek

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.