Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

Na startu předzávodu v Bedřichově budou známé osobnosti

tisková zpráva | 07.01.2015 | přečteno: 8016×

Aleš Háma a další hvězdy se chystají na start běžkařského závodu Intersport Jizerská 25 Herec Aleš Háma, moderátor a lékař Roman Šmucler, televizní komentátor Pavel Čapek nebo handicapovaný sportovec Jan Tománek. Startovní listina Intersport Jizerská 25, která nese jméno po svém hlavním partnerovi, je tradičně plná známých jmen.

„Pro mě je to obrovská výzva,“ přiznává Tománek, který kvůli zdravotnímu omezení pojede závod na speciálně upraveném vozíku s názvem sledge. „Kvůli svému handicapu nemůžu využívat k jízdě nohy, proto je pro mě závod extrémně náročný na ruce. Celý rok jsem ale v tréninku a i na sněhu jsem něco odjezdil, takže věřím, že to zvládnu.“

S velkou chutí do závodu vstupují známé tváře z televizní obrazovky Aleš Háma a Roman Šmucler. „Já už se nemůžu dočkat. Jizerská je pro mě srdcová záležitost, účastním se každoročně,“ přiznává Šmucler. „Natrénováno toho letos moc nemám, ale věřím, že to do cíle zvládnu,“ dodává uznávaný český lékař a podobně na průběh závodu nahlíží i jeho herecký kolega. „Zimní sporty, lyžování i běžkování, mě strašně baví, takže já jedu do Jizerek za zábavou a závod pro mě bude příjemným zpestřením,“ říká Háma.

Intersport Jizerskou 25 si prvně vyzkouší v pozici závodníka i televizní komentátor Pavel Čapek, který následně usedne do komentátorského křesla, ze kterého bude sledovat dění hlavního nedělního závodu. Ten Česká televize vysílá v přímém přenosu.

Jak si populární osobnosti povedou v poli, který bude čítat téměř tisíc závodníků, se dozvíme v sobotu 10. ledna. Závod startuje v 9 hodin z bedřichovského stadionu. Více informací najdete na http://www.jiz50.cz/…y/jizerska25.

Komentáře (Celkem 0)

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední

tiskovazprava muž 07.01.2015 22:30:49

Aleš Háma a další hvězdy se chystají na start běžkařského závodu Intersport Jizerská 25 Herec Aleš Háma, moderátor a lékař Roman Šmucler, televizní komentátor Pavel Čapek nebo handicapovaný sportovec Jan Tománek. Startovní listina Intersport Jizerská 25, která nese jméno po svém hlavním partnerovi, je tradičně plná známých jmen.
Odkaz na článek

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.