Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

Lukáš Bauer připraví běžky závodníkům pro Jizerskou 50

Lukáš Bauer připraví běžky závodníkům pro Jizerskou 50
foto: archiv

komerční prezentace | 01.01.2015 | přečteno: 10194×

INTERSPORT a Běžecká škola Lukáše Bauera po roce opět spojí síly a společně se postarají o servisní služby účastníkům Jizerské 50. Díky tomu si zákazníci INTERSPORTU mohou nechat na nejdůležitější závod sezony připravit běžky od profesionála – Lukáše Bauera a jeho týmu.

S nejlepším českým běžcem na lyžích se budete moci setkat na slavné Jizerské 50 nejen na startu, ale také v závodnickém depu. V rámci příprav na populární český závod bude profesionálně pečovat o běžky účastníků všech úrovní.

„Princip služeb mého týmu pro zákazníky INTERSPORTU je jednoduchý, stačí běžky přinést do 8. ledna do vybraných prodejen INTERSPORT a my je podle aktuálních sněhových podmínek připravíme. K vyzvednutí pak budou před závodem přímo na stadionu v Bedřichově, tedy jen pár metrů od startu závodu,“ vysvětluje Lukáš Bauer.

V nabídce je celá řada možností, jak si lyže nechat připravit. Pro kompletní péči nabízí tým Lukáše Bauera čtyři úrovně servisu – Turista, Hobby, Sport, Profi – jejichž cena se liší podle náročnosti od 350 do 1 600 Kč. Kompletní ceník je umístěn na webu Běžecké školy Lukáše Bauera na www.bezvabezky.cz. Držitelé zákaznické karty INTERSPORT mají slevu 10 % na kurzovné i závodní servis!

Sběrná místa, kam mohou lidé běžky odnést do čtvrtka 8. ledna, jsou celkem v třinácti prodejnách INTERSPORT v České republice:

Liberec 3: OC Nisa, České mládeže 456 (výjimka: možnost přinést do soboty 10. 1.)

Hradec Králové: OC Futurum, Brněnská 1825/23a

Chomutov: Bezručova 4218

Mladá Boleslav: NC Bondy, Třída V. Klementa 1495

Plzeň-Černice: Olympia Plzeň B/Shopping center II, Písecká 1093/6

Praha-Čestlice: Spektrum Průhonice, Obchodní 113

Praha 1: Galerie Myslbek, Na Příkopě 21

Praha 3: Atrium Flora, Vinohradská 149

Praha 5: Galerie Butovice, Radlická 117

Praha 6: OC Šestka, Fajtlova 1090/1

Praha 9: OC Letňany, Veselská 663

Praha 9: Galerie Harfa, Českomoravská 2420/15a

Ústí nad Labem: OC Forum, Bilinská 3490/6

INTERSPORT však nabízí nejen kompletní servis sportovního náčiní, ale také řadu produktů v akčních cenových nabídkách. Přijďte do prodejny připraveni, prohlédněte v online katalog nový výprodejový leták.

Více informací o nabídce společnosti INTERSPORT najdete na www.intersport.cz.

Komentáře (Celkem 0)

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední

komerce 03.01.2015 09:07:17

INTERSPORT a Běžecká škola Lukáše Bauera po roce opět spojí síly a společně se postarají o servisní služby účastníkům Jizerské 50. Díky tomu si zákazníci INTERSPORTU mohou nechat na nejdůležitější závod sezony připravit běžky od profesionála – Lukáše Bauera a jeho týmu.
Odkaz na článek

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.