Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

SkiTour odstartuje předsilvestrovským závodem v Bedřichově

SkiTour odstartuje předsilvestrovským závodem v Bedřichově
foto: SkiTour

ČEZ Ski Tour | 11.12.2016 | přečteno: 7492×

Jizerky ve světle čelovek a měsíce? To je ČEZ Bedřichovský Night Light Marathon, který v předsilvestrovské noci 30. prosince zahájí největší seriál v běhu na lyžích SkiTour. Běžci na lyžích s čelovkami startují tento jedinečný závod na Bedřichovském stadionu, tedy v místě, kde se jezdí i legendární ČEZ Jizerská 50!

Pojďte si užít běžeckou romantiku s čelovkami a za svitu měsíce. Do 18. prosince máte startovné za zvýhodněnou cenu. Registrujte se na www.ski-tour.cz.

Už 30. prosince budete mít šanci si poprvé v letošní zimě zazávodit v běhu na lyžích. V Jizerských horách leží aktuálně několik desítek centimetrů sněhu a už v tuto chvíli můžete na závod v Bedřichově trénovat.

První závod 10. ročníku seriálu SkiTour, Bedřichovský Night Light Marathon, se jede na rozdíl od ostatních závodů večer a všichni závodníci absolvují závod s čelovkou. V Bedřichově tak panuje skvělá atmosféra, kdy tma a světýlka dodávají prostředí kolem romantická nádech.

ČEZ Bedřichovský Night Light Maraton nabízí dvě trasy – delší na 35 kilometrů, která se skládá ze dvou okruhů, kratší měří polovic a odehraje se v jednom okruhu. Start je pro obě distance společný, a to v 19.00. Součástí programu jsou i dětské závody pro nejmenší a podvečerní program, který si pro závodníky i návštěvníky připravilo liberecké science centrum iQlandia.

Na závodníky čeká špičková servis – přímo na stadionu v Bedřichově vyhřívaná šatna Volkswagen Crafter a úschovna oblečení a lyží. Pro ty, kteří si chtějí nechat profesionálně namazat svoje lyže, bude připraven mazací servis. Samozřejmostí je občerstvení na trati i v cíli. Na každého čeká v cíli křišťálová medaile a stáhnout si může zdarma i diplom a osobní fotografie ze závodu.

Registrace na všechny závody SkiTour včetně ČEZ Bedřichovského Night Light Maratonu jsou možné na webu www.ski-tour.cz nebo na prodejnách Hervis Sports po celé ČR se zvýhodněním 25 %.

Komentáře (Celkem 0)

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední

skitour žena 11.12.2016 22:36:49

Jizerky ve světle čelovek a měsíce? To je ČEZ Bedřichovský Night Light Marathon, který v předsilvestrovské noci 30. prosince zahájí největší seriál v běhu na lyžích SkiTour. Běžci na lyžích s čelovkami startují tento jedinečný závod na Bedřichovském stadionu, tedy v místě, kde se jezdí i legendární ČEZ Jizerská 50!
Odkaz na článek

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.