Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

Co namazat na Jizerskou 50? Počasí zařídilo pořádnou loterii

Co namazat na Jizerskou 50? Počasí zařídilo pořádnou loterii
foto: SkiTour

Markéta Kalinová | 10.01.2015 | přečteno: 21452×

Počasí se zřejmě rozhodlo, že si s námi pohraje, abychom to s mazáním na Jizerskou 50 neměli tak jednoduché. Modrý extra na čerstvý i starší sníh při teplotách od jednoho do deseti stupňů pod nulou umí mazat každý. Zato když je kolem nuly či nad nulou a sněžení střídá déšť a naopak, je výběr vhodného vosku uměním a i zkušení mnohdy „promažou“. AKTUALIZOVÁNO

Přesně podle předpovědí meteorologů přišlo oteplení a dešťové srážky. V neděli ráno se prý opět lehce ochladí, rozbředlý sníh může zmrznout a do toho by mohlo začít sněžit. Podmínky samozřejmě bývají jiné dole v Bedřichově a jiné na hřebenech Jizerských hor.

I když se v průběhu noci ochladí a teplota klesne pod nulu, není jisté, zda se všechna voda stihne proměnit v led. V každém případě se pojede na klistry, ti nejlepší možná na hladko. Jako podklad ještě dnes zažehlete zelený základový klistr (KX20), ráno dle aktuálních podmínek nejspíš zkombinujte fialový klistr (KX45) se studeným univerzálem (K21S).

Pozn.red.: Článek vznikl ve spolupráci se specializovaným eshopem VOSKY.KAMZASNE­HEM.CZ.

Komentáře (Celkem 0)

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední

mkalinova žena 08.01.2015 15:21:16

Počasí se zřejmě rozhodlo, že si s námi pohraje, abychom to s mazáním na Jizerskou 50 neměli tak jednoduché. Modrý extra na čerstvý i starší sníh při teplotách od jednoho do deseti stupňů pod nulou umí mazat každý. Zato když je kolem nuly či nad nulou a sněžení střídá déšť a naopak, je výběr vhodného vosku uměním a i zkušení mnohdy „promažou“. A právě takové počasí má přijít o víkendu.
Odkaz na článek

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.